Élezés

Ha a késválasztás során végül nem a kerámia, hanem a hagyományos pengéjű darabok egyikénél kötöttük ki, esélyes, hogy előbb vagy utóbb elmegy az éle. Akkor pedig élezni kell, mert semmivel sem könnyebb megvágni magunkat, mint az életlen késsel.

Ne bízza értékes vágószerszámait az elavult élezési technikákra!

Móvár Cipész - Móvár Kulcs - Élezés Műhelyünkben az élezés fordulatszám szabályzós szalagos csiszológépen, 3M-es amerikai anyagok alkalmazásával történik. Olyan technológiát alkalmazunk, mely nem hagyja felhevülni az anyagot. Az él szalag mindig ugyanazt a szöget kapja. A késélezés során csak a megtompult részek vékonyítása történik. A lehető legkevesebb anyagvesztéssel újra élet adunk neki, mely így akár a gyári élnél is élesebb lesz. Az él tartósságnak pedig csak az anyag minősége szab határt.

Fodrász ollóélezés, nyírógép fejek élezése (hajvágógép, kisállatszőrnyíró gép kések), manikűr, pedikűr ollók és eszközei, kések, hentesbárdok, vadásztőrök, zsebkések, húsdaráló élezése – síkolása, metszőolló élezés, fűnyíró-penge késélezése, sövényvágó olló, grillcsirke vágó élezése rövid határidővel!


Ugrás az oldal tetejére!