Kulcsmásolás

Hosszú évek munkájának eredményeként ma már rendelkezünk a legtöbb kulcs másolásához szükséges gépekkel és nyers kulcsokkal.Folyamatosan bővítjük a készleteinket. A kulcsmásolás minősítése a gyorsaság és pontosság alapján történik.

Ma már természetes, hogy a kulcsmásoló gép határozza meg a pontosságot. Egy jó kulcsmásoló pedig rendelkezik a legjobb gépekkel, és nyerskulcs készlettel, ezzel garantálva a gyors kulcsmásolást. Mi ezek köré építettük fel a kulcsmásolást, mint szolgáltatást. Fúrt kulcs, tollas kulcs, páncél kulcs, bútor kulcs, számozott kulcs, autókulcs (immobilizeres) vagy cilinder típus, e kulcsokat azonnal tudjuk másolni illetve, tartunk belőlük készletet. Nem rendelkezünk az ön számára szükséges nyerskulccsal? Mi vállaljuk a másolandó nyerskulcs beszerzését! A nyerskulcs megérkezésekor értesítjük, a kulcsmásolást pedig az Önnek megfelelő időpontban elvégezzük.

Silca színes-mintás univerzális kulcsok

Választható mintás, divatos univerzális kulcsok.

JMA kulcsok, kulcstartók és biléták széles választéka

Ízelítőül, a teljesség igénye nélkül, néhány JMA termék, amit mi is forgalmazunk:

Főkulcsrendszerek

Egyetlen kulcs minden zárhoz, mindez biztonságosan a nyitási jogosultságok figyelembevételével. A Mul-T-Lock piacvezető a fő és vezérkulcs rendszerek tervezésében, és kivitelezésében. A hivatalos Mul-T-Lock Centerek rendszeres képzés eredményeként képesek tetszőlegesen bonyolult vezérkulcsos rendszerek számítógépes tervezésére, kivitelezésére és karbantartására. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy befáradva egy hivatalos Mul-T-Lock Centerbe igényeit elmondja. A főkulcsrendszer lehetővé teszi, hogy Ön valamennyi a rendszerben levő ajtót nyithassa, míg a felhasználók egy másik csoportja csak egy meghatározott számú zárat tudjon nyitni. Az így kialakított rendszer biztonságos és kényelmes, hiszen minden a főkulcsrendszerbe foglalt ajtót az előre meghatározott jogosultságok szerint egyetlen kulcs nyit. Egy jól megtervezett főkulcsrendszer a fentieken túl rugalmasságának köszönhetően alkalmas a bővítésre, vagy a rendszeren belüli változtatásokra is.

Egyforma zárlatú rendszerek

Az egyforma zárlatú rendszerek esetén minden, a rendszerbe foglalt zárat (ajtó, lakat, bútor ?) egyetlen kulcs nyit. Mindegyik kulcs mindegyik zárat nyitja.

Egyforma zárlatú rendszerek

Portál típusú főkulcsrendszerek

Ha egy családi házban azt szeretné, hogy például a kertész csak a kertkaput és a szerszámos kamrát nyithassa, de a házba ne juthasson be, vagy egy lakóházban a lakók a garázsba, vagy a közös helyiségekbe a lakáskulcsukkal juthassanak be, de természetesen a lakók egymás lakását ne nyithassák, akkor portál típusú főkulcsrendszer kialakítására van szükség.

Egyforma zárlatú rendszerek

Egyszerű főkulcsrendszer

Minden ajtónak saját kulcsa van, melyek csak a saját ajtót nyitják, de van egy főkulcs, mellyel minden ajtó nyitható.

Egyforma zárlatú rendszerek

Csoportos, egymást átfedő főkulcsrendszer

Ebben az esetben a zárbetétek csoportokat alkotnak. Mindegyik csoportnak saját főkulcsa van. Létezik egy vezérkulcs, ami nyitja az összes a rendszerben levő ajtót, lakatot vagy egyéb zárat. A zárbetétek saját kulccsal is rendelkezhetnek. Az egyes csoport-főkulcsok nyithatnak más csoportba tartozó zárbetéteket is, ezzel egy keresztezett mozgást biztosítva.

Egyforma zárlatú rendszerek

A fenti főkulcsrendszerekkel több száz zárat tartalmazó tetszőlegesen bonyolult épületek zárási funkcióját lehet megoldani. A Mul-T-Lock zárrendszerek kompatibilitása miatt a főkulcsrendszerek elemeit az egyes ajtók vagy lakatok biztonsági igényének megfelelő típusú Mul-T-Lock zárbetéttel lehet felszerelni, így biztosítva a rendszer gazdaságos kiépítésének lehetőségét.

Zárbetétek

Europrofil zárbetétek

Europrofil zárbetétek Széleskörűen elterjed zárbetétek, melyek a szabványoknak megfelelően széles méretválasztékban érhetők el a legkülönbözőbb ajtófajtákban történő felhasználásra. Az illetéktelen behatolás elkerülése érdekében a különböző helyen lévő ajtók más-más szintű védelmet igényelnek. Nyilvánvaló, hogy egy belső térben elhelyezkedő ajtózárral szemben támasztott biztonsági igény lényegesen alacsonyabb, mint egy utcafronti bejárati ajtózár esetén. A Mul-T-Lock zárbetét platformok kínálata ezen szélsőséges elvárások szerint alakult, messzemenően figyelembe véve a minden Mul-T-Lock termékre vonatkozó kiemelkedően magas minőség kompromisszumok nélküli betartását.

3 in 1 zárbetétek

3 in 1 zárbetétek Valószínűleg az Ön környezetében is előfordult már, hogy valaki elvesztette a kulcsát. Bizonyára ismerős a helyzet, mi szerint ilyenkor a lehető leggyorsabban zárat kell cserélni. Ez a feladat önmagában is bosszantó, fárasztó, időigényes és persze költséges. Különösen akkor igaz ez, ha az az elvesztett kulcs esetleg más ajtókat (pl. iroda, nyaraló) is nyitott. A Mul-T-Lock 3 in 1 zárbetét rendszere az ilyen esetek gyors, költség hatékony megoldására jött létre. A magas fokú védelmet nyújtó Mul-T-Lock Classic rendszerre épülő 3 in 1 zárbetétek használata esetén kulcsvesztéskor (vagy ha a kulcs illetéktelen kezekbe kerül) Önnek mindössze annyi a dolga, hogy a zárbetét megvásárlásakor kapott 3 különböző színű kulcs közül kiválassza a következőt (ha a zöld veszett el a sárgát, ha a sárga veszett el a pirosat) és azt a meglévő 3 in 1 zárbetétbe helyezve egyszer elforgassa a kulcsot. Ettől a pillanattól kezdve az elveszett kulcs többé nem nyitja a zárat. Kifejezetten népszerű ez a zárbetét fajta bérlemények használatakor, kisgyermekes családok esetén, vagy építkezéseken.

Lakatok

C széria

C szériás lakatok Magas biztonsági szintet képviselő lakat család általános felhasználásra. Megerősített acélháza és acél kengyele révén kiváló védelmet nyújt az általános lakatok piacán. A lakatokhoz vásárolható kiegészítőkkel (kengyelvédő, pajzs) az általános biztonság tovább fokozható. A lakatcsalád rendelkezik a hazai és nemzetközi tanúsítványokkal.

E széria

E szériás lakatok Legmagasabb biztonsági szintet képviselő, szabadalommal védett lakat család általános felhasználásra. Edzett acélháza és acél kengyele révén kimagasló védelmet nyújt a professzionális lakatok piacán. A lakatcsalád rendelkezik a legszigorúbb hazai és nemzetközi (CEN, ASTN) tanúsítványokkal.

G széria

G szériás lakatok Legmagasabb biztonsági szintet képviselő, szabadalommal védett lakat család általános felhasználásra. Edzett acélháza és acél kengyele révén kimagasló védelmet nyújt a professzionális lakatok piacán. A lakatcsalád rendelkezik a legszigorúbb hazai és nemzetközi (CEN, ASTN) tanúsítványokkal.

Pajzslakatok

Pajzslakatok Robosztus, masszív kialakítású lakat és pajzs egyben. Minden lakat egyik gyenge pontja a kengyel. Ha a kengyelt, de ha lehet az egész lakatot elfedjük egy speciálisan kiképzett pajzzsal, akkor az illetéktelen támadás a lakat ellen rendkívül megnehezül. A fenti elven kialakított pajzslakatok a pajzzsal védett lakatok előnyeit ötvözik egy megbonthatatlan egységben. A speciális Mul-T-Lock platformokkal kiegészített zárbetétek révén egy masszív, szinte támadhatatlan lakatcsalád jött létre, ami ellenáll szinte minden támadásnak.


Ugrás az oldal tetejére!